info@gradinkanegotino.com.mk
+389 43 361 652

до 08:15

Доаѓам во градинка и тука ме дочекуваат моите тетки кои се грижат за мене а јас веќе започнувам со мојата игра!

121

08:15 - 09:00

Се подготвуваме за доручек и доручкуваме со помош на нашата воспитувачка и негователка.

1212

09:00 - 10:00

Време за игра, учење и дружење со моите другарчиња со активности кои ни ги подготвува нашата воспитувачка

12123

10:00 - 10:15

Време за ужинка

12124

10:15 - 11:15

Слободни активности и пак нешто работеме, а кога е убаво времете тоа го правеме надвор.

121221

11:15 - 12:00

Подготовка за ручек, нашите престилчиња и ние седнуваме на нашите мали масички и сами се хранеме.

12166

12:00 - 14:00

Пладневен одмор и тука е нашата тетка да ни раскаже некоја приказна

dfg

14:00 - 14:15

Културно - хигиенски навики

121663

14:15 - 14:45

Време за ужинка

1212

од 14:45

Слободно си играме и си одиме дома

dfgdfg

Е вака го минувам денот во градинка јас!Зар не е прекрасно 🙂