info@gradinkanegotino.com.mk
English EN Macedonian MK
+389 43 361 652 English EN Macedonian MK
logo1
ПОСЕТЕТЕ НЕ !
Контакти

ЈУОДГ ,,Фемо Кулаков,,
ул ,,Киро Крстев,, бр 16
1440 Неготино
Република Северна Македонија

+389 43 361 652
info@gradinkanegotino.com.mk

 

работно време на администрација
секој работен ден од
07-16ч

Copyright © 2020 FemoKulakov-Negotino. All Rights Reserved