info@gradinkanegotino.com.mk
+389 43 361 652
ddfd
about-us_section_01_1

ОбјектМајски Цвет

Објектот “Мајски Цвет” се наоѓа , на ул Киро Крстев бр 16, е централна градинка, лоцирана над градскиот стадион. Објектот е нормативно и наменски граден и одговара на потребите на децата.

 Капацитетот на “Мајски цвет” изнесува 180 деца. Објектот располага со површина од 1465,95 m2 и дворна површина од 3080 m2       

ОбјектПролет

Објетот Пролет е лоциран во населбата Саат кула на ул.Ленинова бр.14. Објектот располага со корисна површина од 1 302 м2 и дворна површина од 4080 м2, нормативно и наменски граден и одговара на потребите на децата.

      Капацитетот на ,,Пролет „ изнесува 180 деца

prolet
about-us_section_01_1
tt
about-us_section_01_1

ОбјектТемјанушка

Објектот „Темјанушка„ се наоѓа на улица „Станко Франц Пипан 5А . Објектот е со површина од 1587,40м2, и ограден двор од 1622,00м2. Капацитет на објект „Темјанушка „е 161 дете.

ОбјектЗајачиња-Пепелиште

(една група во други просторни услови )

zajaciwa11
about-us_section_01_1
zvoncinja
about-us_section_01_1

ОбјектЅвончиња-Криволак

(една група во други просторни услови )

ОбјектПчелки - Тремник

(една група во други просторни услови )

pcelki
about-us_section_01_1
cloud_1