info@gradinkanegotino.com.mk
+389 43 361 652

Мисија

dfg
Опкружување

Работиме во безбедна и стимулативна средина

dfgdfg
Први чекори

Нашата градинка е прва и најзначајна скала во воспитно-образовниот систем.

Kindergarten-Class-clipart
Соработка

Отворени сме за соработка со семејствата и заедницата

portfolio-single_section_02
Развој

Децата имаат еднакви можности за правилен раст и развој, нега, воспитување и образование.

images (5)
Индивидуализација
    Прилагодени сме на можностите и развојните потреби на децата.

Визија

Градинка во која ќе постои:

  • Современа средина за учење
  • Развој и индивидуален напредок на секое дете
  • Унапредена соработка со родителите
  • Професионално едуциран персонал
  • Меѓучовечки односи цврсто изградени на меѓусебно почитување и заемна доверба
services_section_01_2
services_section_01_1